Woonwagenpark Sint-Truiden wordt vernieuwd

Op het woonwagenpark ter hoogte van de Groenstraat zijn de wegenis, riolering en de sanitaire blokken aan vervanging toe. Het terrein biedt een vaste verblijfplaats voor maximaal 18 woonwagens en hun bewoners. Bij de (her)aanleg van de verschillende zones is er ook aandacht voor duurzaam groen.

Het lokaal bestuur gaat het woonwagenpark van Sint-Truiden opfrissen. Bij de heraanleg wordt extra aandacht besteed aan groene elementen en milieuvriendelijke oplossingen. Zo komt er naast een riolering ook een nieuwe waterdoorlatende wegenis met een groenraster. Verschillende uitrustingselementen en buitenmeubilair zorgen voor een aangename woonomgeving.

Lees verder onder de foto.

Het totale kostenplaatje voor de riolerings- en wegeniswerken bedraagt 656.243 euro met medefinanciering in de rioleringswerken door Fluvius. 90% van de kosten wordt gesubsidieerd door Wonen in Vlaanderen

Lees verder onder de foto.

Het lokaal bestuur maakt meteen werk van de renovatie de daken en het buitenschrijnwerk van de sanitaire voorzieningen. De werken worden geraamd op een bedrag van 389.000 euro waarvan Wonen in Vlaanderen 90% subsidieert.

Hier kan je de pagina van ik woon in Sint-Truiden like.

Klik hier en word lid van de groep ik woon in Sint-Truiden.  Meer dan 35.500 leden

Zo blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten uit Sint-Truiden en omgeving.

Veerle V

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →