Traditiegetrouw richt de Oppenheimer Blaaskapel ook dit jaar weer hun grandioos Oktoberfeest in, en dit reeds voor de 21ste keer

Op zaterdag 21 september werd door de burgemeester van München, Dieter Reiter, de oktoberfeesten aldaar officieel geopend. Ineens ook het moment dat de Oppenheimers uit Velm zich voorbereiden op hun eigen Oktoberfeesten. Na een geslaagd Bloesemterras in het voorjaar, en tal van optredens, zijn de Oppenheimers meer dan klaar voor hun eigen Oktoberfeest op zondag 6 oktober.

Lees verder onder de foto.

Traditiegetrouw richt de Oppenheimer Blaaskapel ook dit jaar weer hun grandioos Oktoberfeest in, en dit reeds voor de 21ste keer.

Op zondag 6 oktober is de Oppenheimer Blaaskapel verheugd dat ze een van de beste Vlaamse blaaskapellen over de vloer krijgt. De Hagelandse Blaaskapel, laureaat in de Bergklasse van de Belgische kampioenschappen voor blaaskapellen, komt het Oktoberfeest op gang blazen. Ook de intussen gerenommeerde  tirolerformatie 4-er Blech komt langs. Dit fantastische kwartet wirtshausmusikanten heeft in korte tijd al een serieuze reputatie opgebouwd en brengt de typische en zeer fijne biergarten muziek. De Oppenheimers zijn ontzettend blij dat ze deze topmuzikanten, die garant staan voor ambiance, kunnen verwelkomen. De hoofdact zijn natuurlijk De Oppenheimers zelf die op hun eigen, onnavolgbare manier hun lustige muziek brengen.

Lees verder onder de foto.

Natuurlijk zal je de befaamde halve liters kunnen nuttigen in de al even bekende Oppenheimer 1/2 liter pot. Waar bier vloeit moet er ook iets te eten zijn, hun eigen keukenchef ‘Willy Worst’ zorgt voor lekkere en authentieke Bratwurst. De eigen keuken zorgt voor bokes met spek of een lekker stukje Appeltaart.

Lees verder onder de foto.

Niets houdt jullie tegen om, als het kan in gepaste klederdracht, een bezoekje te brengen aan het 21ste Oppenheimers Oktoberfeest.

Zoals steeds is de ingang gratis

Deuren openen om 13u00

Meer info op hun website www.oppenheimers.be

Hier kan je de pagina van ik woon in Sint-Truiden like.

Klik hier en word lid van de groep ik woon in Sint-Truiden.

Zo blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten uit Sint-Truiden en omgeving.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →