Lokaal Dienstencentrum Cicindriahuis blaast 20 kaarsjes uit

SINT-TRUIDEN – Op vrijdag 20 september vierden 130 vrijwilligers en bezoekers het 20-jarig bestaan van het Lokaal Dienstencentrum Cicindriahuis met een spetterend feest!

Dit bruisende centrum, dat in 2004 werd opgericht vanuit de Thuiszorg van het OCMW, is uitgegroeid tot een warme ontmoetingsplaats voor inwoners van Sint-Truiden. Hier staan activiteiten, vorming en vriendschap centraal. Vanwege het groeiende aantal bezoekers heeft het Zorgbedrijf besloten om volgend jaar te starten met de bouw van een nieuw lokaal dienstencentrum op campus ’t Meiland. Deze nieuwe locatie zal ook ruimte bieden aan 12 meergeneratieappartementen en het kinderdagverblijf De Rakkertjes.

Verjaardagsfeest

Dit jaar bestaat het Cicindriahuis 20 jaar en dat werd gevierd met een verjaardagsfeest op vrijdag 20 september. Tijdens de feestelijkheden genoten de aanwezigen van een energiek optreden van Armand Schreurs en dansten ze op de muziek van DJ Jo. Uiteraard mocht een heerlijke verjaardagstaart niet ontbreken om deze bijzondere mijlpaal te vieren.

Lees verder onder de foto.

Unieke werking

Wat het Cicindriahuis uniek maakt, is de inzet van vrijwilligers die dagelijks zorgen voor de werking en het organiseren van activiteiten. Dankzij hun enthousiasme en betrokkenheid blijft het Cicindriahuis een belangrijke ontmoetingsplek voor elke Truienaar.

Je kunt er elke weekdag terecht voor heel wat boeiende activiteiten. Een leuke cursus, een babbeltje slaan of een heerlijke maaltijd nuttigen. Het Lokaal Dienstencentrum is elke werkdag open van 8.30 tot 16 uur, op vrijdag van 8.30 tot 12 uur.

Lees verder onder de foto.

Voor meer info, kan je contact opnemen met de centrumleider van het LDC via het nummer 011 69 17 14 of e-mail naar cicindriahuis@zorgbedrijfsinttruiden.be

Check onze website voor meer informatie.

www.zorgbedrijfsinttruiden.be

Hier kan je de pagina van ik woon in Sint-Truiden like.

Klik hier en word lid van de groep ik woon in Sint-Truiden.

Zo blijf je op de hoogte van het nieuws en activiteiten uit Sint-Truiden en omgeving.

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →