Zorgbedrijf Sint-Truiden lanceert de ‘Jobshop’

Afgelopen zaterdag, 7 september, heeft het zorgbedrijf met groot enthousiasme de aftrap gegeven van hun nieuwe campagne voor de maandelijkse ‘Jobshop’. Bezoekers van de Haspengouw Markt konden er alvast kennismaken met het zorgbedrijf en de verschillende jobmogelijkheden.

Kennismaken met de jobs in de zorgsector

De ‘Jobshop’ is een maandelijks terugkerend evenement, georganiseerd op elke laatste donderdag van de maand, telkens van 15 tot 19 uur. Het biedt een unieke gelegenheid voor iedereen met interesse voor een job in de zorgsector om het zorgbedrijf van dichtbij te leren kennen en meer informatie te bekomen over de uiteenlopende jobmogelijkheden. Iedereen is welkom!

Aftrap van de campagne

Om de start van de campagne kracht bij te zetten, werd afgelopen zaterdag op de Haspengouw Markt een infostand geplaatst waar bezoekers direct vragen konden stellen en een eerste indruk kregen van de huidige vacatures binnen het zorgbedrijf. Een perfect voorproefje dus van wat men kan verwachten tijdens de maandelijkse ‘Jobshop’ bijeenkomsten.

Brede waaier aan vacatures

Bij Zorgbedrijf Sint-Truiden staan momenteel tal van diverse vacatures open! Naast de essentiële zorgfuncties zoals zorgkundigen en verpleegkundigen, zoeken we ook versterking op andere fronten. Zo staan er ook vacatures open voor een huismoeder/-vader en administratief medewerker. Wil jij deel uitmaken van een warm en toegewijd team? Bekijk dan snel onze openstaande functies via jobs.zorgbedrijfsinttruiden.be en solliciteer vandaag nog!

De eerste Jobshop zal plaatsvinden op donderdag 26 september, van 15 tot 19 uur, bij het Zorgbedrijf Sint-Truiden (Clement Cartuyvelsstraat 12, 3800 Sint-Truiden).

Over Zorgbedrijf Sint-Truiden: Zorgbedrijf Sint-Truiden telt zo’n 380 medewerkers en 120 vrijwilligers die elke dag klaarstaan met kwalitatieve en deskundige zorg. Er zijn 205 kamers voor een permanent woon- en zorgverblijf en vijf kamers voor kortverblijf. Het dienstencentrum Cicindriahuis begeleidt thuiswonende senioren. En in de groepsopvang De Rakkertjes is er plaats voor 59 baby’s en peuters.

Meer informatie

www.zorgbedrijfsinttruiden.be

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →