Felice Mazzu wordt nieuwe trainer van STVV

Felice Mazzu wordt de nieuwe coach van STVV. De doorgewinterde trainer tekende vandaag een overeenkomst bij de Kanaries.

Felice Mazzu heeft jaren ervaring als trainer in het Belgische voetbal. Zo had hij eerder onder andere Sporting Charleroi, Union en Anderlecht onder zijn hoede.

“Felice is gepokt en gemazeld in het de Jupiler Pro League. Hij kent onze spelers en bij uitbreiding de Belgische competitie als zijn broekzak. Op dit moment heeft onze ploeg nood aan zo’n ervaren gids”, legt sportief directeur André Pinto uit. “Mazzu bewees al herhaaldelijk dat hij zijn stempel op een team kan drukken. We geloven dat hij met zijn ervaring een onmiddellijke impact kan hebben. De komende dagen en weken zal onze nieuwe coach zijn voetbalprincipes delen en de groep tijdens de interlandbreak voorbereiden op het vervolg van de competitie.”

De nieuwe coach zal vandaag zijn troepen voor het eerst schouwen tijdens een vriendschappelijke wedstrijd. De sportieve staff (assistent-coach, T3 en fysiektrainer) krijgt de komende dagen verder vorm. 

Veerle R

Ik woon in Sint-Truiden

Learn More →